Afbeelding
Foto:

Actie Poen voor Groen verlengd

ALMELO - Omdat bouwmarkten en winkels sinds half december dicht zijn geweest en ook nu slechts mondjesmaat mensen mogen binnenlaten, hebben de deelnemende gemeenten besloten de actie Poen voor Groen te verlengen. Het blijft daarom ook na 31 maart mogelijk om kosteloos energiebesparende maatregelen te nemen in je woning.

Inwoners konden tot nu toe al aanspraak maken op een subsidie van € 50,- voor de aanschaf van kleine energiebesparende maatregelen. Bijvoorbeeld om energieverspillende lampen te vervangen door LED of om het warmteverlies uit de woning te beperken door het aanbrengen van tochtstrips en radiatorfolie.

Meedoen is simpel!
Meedoen met Poen voor Groen kan eenvoudig. Je koopt bij een deelnemende winkel materialen om de woning energiezuiniger te maken. De kassabon kan worden ingediend via de actiewebsite. Binnen enkele weken ontvang je tot maximaal € 50,= van het aankoopbedrag terug. Woningeigenaren die tips willen om energie te besparen kunnen advies vragen aan de wooncoaches van Duurzaam Thuis Twente.


Meer informatie
Mensen die mee willen doen aan Poen voor Groen kunnen alle informatie vinden op www.PoenvoorGroen.nl. Meer informatie over wooncoaches staat op www.duurzaamthuistwente.nl. Op de Facebookpagina van Poen voor Groen is te zien hoeveel geld er nog beschikbaar is.