Afbeelding
Foto:

Job & Lisan winnen TOTO The Stage!

ENSCHEDE - Job Lentferink en Lisan Bekhuis werden afgelopen week verkozen tot winnaars van TOTO The Stage. Met de meeste stemmen van FC Twente, maar ook van de andere Eredivisieclubs, zijn zij de trotse nummer 1.

Deze week hebben Job en Lisan de prijs, twee seizoenkaarten voor het seizoen 2021-2022, in ontvangst genomen. "Onmeunig blij met de winst.” Waar voetballiederen normaliter sfeer en emotie brengen is het nu al veel te lang stil in de stadions. Daarom gaf FC Twente supporters de kans om via TOTO The Stage hun favoriete club en het voetbal in het algemeen alsnog te supporten. Deelnemers konden hun eigen twist aan een bestaand clublied geven óf zelf een geheel nieuw lied bedenken. Tientallen Twentenaren gaven gehoor aan de oproep en grepen hun kans. Job Lentferink & Lisan Bekhuis, Anouk Schottink en Diony Rouw drongen door tot de finale.


Geen onbekenden
Job (26), afkomstig uit Harbrinkhoek, en Lisan (28) uit Kloosterhaar, kennen elkaar van deelname aan The Voice of Holland in 2013 en 2015. Zij hebben vanaf dat moment altijd contact gehouden. Toen zij begin dit jaar The Stage voorbij zagen komen waren zij meteen enthousiast en twijfelden zij geen moment. "We hebben een middag bij elkaar gezeten en het nummer vervolgens meteen opgenomen”, vertellen zij. "Het was een super gezellige middag en we hebben veel gelachen. Het uiteindelijke filmpje hebben wij aangeleverd bij TOTO. Dat wij uiteindelijk als winnaars zijn geëindigd hadden wij natuurlijk nooit verwacht. Wij willen alle supporters onwijs bedanken voor het stemmen en zijn onmeunig blij met de winst.”