Afbeelding
Foto:

Weerbaarheidstraining voor jongeren in gemeente Wierden

WIERDEN - In samenwerking met Avedan en Evenmens heeft het jongerenwerk van De Welle een weerbaarheidstraining ontwikkeld. Vorig jaar is deze training gevolgd en afgerond door vijf deelnemers uit Hellendoorn, die allemaal aangaven een verandering te hebben doorgemaakt. Mede hierdoor is besloten de training dit jaar ook aan te bieden in de gemeente Wierden.

De weerbaarheidstraining, Level Up, is een weerbaarheidstraining die zich richt op jongeren van twaalf tot zestien jaar. De training bestaat uit acht bijeenkomsten met elk een ander thema. Zo komen de onderwerpen samenwerken, vertrouwen, houding en stemgebruik aan bod, maar zal er ook aandacht worden besteed aan stressbestendigheid, grenzen stellen en seksuele voorlichting.

Opgeven
Ben je tussen de twaalf en zestien jaar? Kun je soms wel een beetje hulp gebruiken? Vanaf 11 mei 2021, elke dinsdag van 15.30 tot 17.00 uur zal er op een nog te bepalen locatie in Wierden een reeks van acht bijeenkomsten worden georganiseerd. Geef je snel op want er zijn maar tien plekken beschikbaar. Deelname is gratis. Opgeven kan tot 27 april via de website www.evenmens.nl/levelupwierden.