Afbeelding
Foto:

Bewegen met Nijntje

ALMELO - Goed leren bewegen doen kinderen het makkelijkst op een leuke manier. Daarom kunnen peuters en kleuters bij Achilles W.I.L. het nijntje Beweegdiploma halen!

Het Nijntje Beweegdiploma biedt jonge kinderen wekelijks speelplezier, terwijl ze op hetzelfde moment alle essentiƫle basisvormen van bewegen leren. Kortom, het is een combinatie van plezier met een flinke dosis gezonde ontwikkeling.


De lessen
In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters naar hartelust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen! Alle basisvormen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leren kinderen op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie. Ook leren ze sociale vaardigheden als samen spelen, op je beurt wachten en goed met elkaar omgaan. De peuters en kleuters bewegen nu buiten op de korfbalvelden van CKV Achilles aan de Koedijk. Op vrijdag- en zaterdagmiddag van 16.15-17.00 uur. Wil jij ook meedoen? Neem contact op via ledenadministratie@achilleswil.nl.