Afbeelding
Foto: Shutterstock

Bijeenkomst over mantelzorgen online

WIERDEN - Zorgen voor een ander is iets wat je vaak overkomt: je geliefde, een ouder, een kind of een vriend wordt ziek en jij neemt de zorg op je. Ziek worden overkomt je net zo goed. In beide gevallen is het noodzaak om goed voor jezelf te (blijven) zorgen. Stichting Evenmens organiseert op 18 maart de online bijeenkomst ‘Mantelzorgen in deze tijd’, speciaal voor alle mantelzorgers in het werkgebied.

Hoe zorg je goed voor jezelf in de hectiek van elke dag/nacht? Hoe word je minder moe en krijg je meer energie? Hoe geef je je grenzen aan? Deze onderwerpen komen op 18 maart aan bod tijdens de speciale online bijeenkomst voor mantelzorgers. Je leert deze avond hoe je jezelf het beste gunt.


Online contact
Uit onderzoek blijkt namelijk dat veel mantelzorgers zich regelmatig eenzaam voelen. Deze bijeenkomst blijkt een mooie manier te zijn om te leren dat online contact minder erg is als je denkt. Het is vrolijk en inspirerend en wijst je op de mogelijkheden die er altijd zijn. De bijeenkomst wordt afgesloten met een muzikale verrassing. Zorg jij voor een naaste? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen. Alle mantelzorgers uit de gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten, Wierden en Twenterand mogen gratis deelnemen. Aanmelden kan via: www.evenmens.nl/webinarkleingeluk. Inloggen is mogelijk vanaf 19.30 uur. De bijeenkomst start om 20.00 uur. Aanmelden kan tot en met zondag 14 maart.


Over Klein Geluk
Met Klein Geluk voor de Mantelzorger (2016) schreven Maria Grijpma en Inge Jager een onmisbare gids om goed voor jezelf te zorgen als mantelzorger. Met deze praktische en inspirerende gids worden mantelzorgers uitgenodigd om gebruik te maken van alle mogelijkheden die voor hen beschikbaar zijn, zodat zij monter aan het roer blijven staan van hun eigen leven.