Afbeelding
Foto:

Historische Kring Wierden blij met succes donateursactie

WIERDEN - De Historische Kring Wederden is blij met het succes van de wervingsactie om nieuwe donateurs te vinden.

De actie loopt al een tijdje en leverde een mooi resultaat op. Pak nu uw kans en word ook donateur of meld iemand anders aan. Als u mee doet met deze actie, geeft u zich op om voor minimaal 5 jaar donateur te worden van de Stichting Historische Kring Wederden. De donateursbijdrage bedraagt 22,50 euro per jaar en gaat met terugwerkende kracht in per 1 januari 2021.


Voordelen
Als donateur krijgt u drie keer per jaar het magazine WederAardigheden, heeft u met 2 personen gratis toegang tot de lezingen en heeft u gratis toegang tot de exposities aan de Van Buuren Stee. Het 132 pagina’s tellende boek geeft een inkijk in het gebeuren en de betrokkenheid van Wierden vanaf 1818. Het boek is vorig jaar in eigen beheer uitgegeven en heeft een winkelwaarde van 19,95 euro.


Aanmelden
Wilt u gebruik maken van deze actie, stuurt u dan een email naar penningmeester@historischekringwierden.nl. U krijgt dan een aanmeldingsformulier toegestuurd, dat u ingevuld weer kunt retour zenden. U mag het formulier ook printen en ingevuld deponeren in de brievenbus aan de Appelhofdwarsstraat 2, 7641 BX in Wierden. Opsturen per post mag natuurlijk ook. De actie loopt door tot en met 28 februari 2021 en zij zorgen ervoor dat het boek bij u wordt bezorgd.