Afbeelding
Foto:

Business-uitvoeringen van Golf

Volkswagen heeft onlangs enkele nieuwe Business-uitvoeringen toegevoegd: Golf en Golf Variant. Deze Business-uitvoeringen zijn leverbaar met benzinemotor, benzinemotor met mild-hybridtechnologie of dieselmotor.

Helemaal nieuw is het niet dat er van de Volkswagen Golf een Business-uitvoering is. De Golf 8 was al als Life Business verkrijgbaar. Wat wel volledig nieuw is, is dat de Golf Variant als Business-uitvoering leverbaar is en de R-Line Business. De Volkswagen Golf Life Business is er al vanaf 32.940 euro en de R-Line Business vanaf 36.090 euro. Voor de Golf Variant zijn de vanafprijzen respectievelijk 34.490 euro en 38.390 euro.


Life Business
De Volkswagen Golf Life Business werd vorig jaar al geïntroduceerd, maar is nu nog completer geworden en dus ook beschikbaar voor de Golf Variant. Deze uitvoering heeft met de 16 inch lichtmetalen velgen 'Norfolk' en LED 'Plus'-koplampen een luxere uitstraling. Die luxe is ook terug te vinden in het interieur. Zo zorgen de Sport-comfortstoelen met ArtVelours-bekleding, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met massagefunctie voor comfort. Voorheen was bij de Life Business niet standaard verwarming van voorstoelen en stuur inbegrepen. Nu wel! Verder zijn smartphones draadloos op te laden en zorgt het navigatiepakket Discover Pro dat u zonder zoeken u bestemming bereikt. Met onder andere Park Assist, Adaptive Cruise Control en Digital Cockpit Pro met 10,25 inch display is ook het gebruiksgemak van de Life Business toegenomen.


R-Line Business
Voor zowel de Golf als de Golf Variant is de R-Line Business nieuw en biedt u nog meer dan de Life Business. Zo krijgt u 17 inch lichtmetalen velgen 'Valencia'. Verder heeft de R-Line Business instelbare rijprofielen, sfeerverlichting, getinte zijramen, Keyless Entry en achteruitrijcamera. Daarnaast heeft de Volkswagen Golf Variant R-Line Business een elektrisch bediende achterklep met Easy Open.