Afbeelding
Foto:

Kaliber Kunstenschool gaat online met de open huizen!

WIERDEN/ALMELO - Normaliter kun je het begin van het nieuwe jaar al het aanbod van Kaliber Kunstenschool uitproberen op hun locaties. Lekker achter een piano kruipen, meedoen met theater, zelf een kunstwerk maken of genieten van dansoptredens in de balletzaal. Dit jaar kan dat niet. Maar dat wil niet zeggen dat jij niet alsnog met een creatieve cursus kunt beginnen!

Dit is misschien juist wel de tijd om iets op te pakken en jezelf uit te dagen op een ander vlak. Om die reden heeft Kaliber Kunstenschool een digitaal open huis gemaakt. Maak kennis met het aanbod, de docenten en bekijk allerlei video’s om erachter te komen wat jou leuk lijkt. Heb je iets gevonden? Dan mag je niet één, maar twee gratis proeflessen aanvragen!


Online open huis
Het open huis is dus dit jaar gewoon veilig vanuit je luie stoel te bekijken. Op mobiel, laptop of tablet, overal kun jij terecht om informatie op te doen en de docenten te leren kennen. Ga hiervoor naar de website www.kaliberkunstenschool.nl/openhuis en ‘kom langs’. Voorlopig worden alle lessen nog online aangeboden, omdat les op locatie nog niet mogelijk is. Wanneer dit weer mogelijk is kun jij direct starten, want de locaties zijn al helemaal volgens de laatste maatregelen ingericht.


Meer informatie
Heb je nog andere vragen, dan kun je Kaliber dagelijks bereiken van 09.00 tot 16.30 uur via 088-4868700 of mail naar info@kaliberkunstenschool.nl.