Afbeelding
Foto:

Inschrijving geopend voor Heracles Voetbalschool

ALMELO - Ben jij tussen de 6 en 15 jaar oud en wil jij 10 weken je voetbalvaardigheden ontwikkelen? Schrijf je dan nu in voor de Heracles Voetbalschool op Erve Asito. Op zondag 14 maart start deze gezellige cyclus trainingen weer.

Zondagochtend 14 maart staat de eerste training van de Heracles Voetbalschool module op het programma die 10 weken lang plaatsvindt in het stadion. Enthousiaste voetballers en voetbalsters kunnen hun voetbalvaardigheden deze 10 weken ontwikkelen onder begeleiding van enthousiaste en gediplomeerde jeugdtrainers. Gedurende 10 weken wordt er gewerkt in drie verschillende thema's: Aanvallen, Techniek en Omschakelen.


Opzet trainingen
Wat kan je bij deelname aan de Heracles Voetbalschool verwachten? Tien trainingen van 75 minuten. Deelnemers ontvangen een vernieuwd Heracles Voetbalschool tenue. Er wordt getraind op Erve Asito. Verder ligt de focus op persoonlijke voetbalontwikkeling en vaardigheden. Dit alles met goede begeleiding van gekwalificeerde jeugdtrainers. Wil jij meedoen of meer informatie? Ga naar: www.heracles.nl/voetbalschool. Vind jij het leuk om naast de Heracles Voetbalschool ook in de schoolvakanties voetbalplezier te beleven bij Heracles? Kijk dan snel voor de locaties en het programma op www.heracles.nl/soccercamps