Afbeelding
Foto:

De Passie: evangelisch bijbelgetrouw onderwijs

WIERDEN - Een school waar je gezien wordt? Waar je kunt zijn wie je bent? Waar je uitstekend onderwijs krijgt én je geloof kunt delen? Dat is de Passie!

Met zo’n 700 leerlingen is de Passie een kleinschalige school. Uit de wijde omtrek komen leerlingen met de fiets of het openbaar vervoer naar de Passie omdat het een warme en veilige school is, waar alle medewerkers geloven in God én de talenten die Hij jou gegeven heeft. Je mag er zijn! Leerlingen kiezen voor de Passie vanwege de sfeer, de aandacht en het goede onderwijs. En ... de school is op weg naar een prachtig nieuw gebouw.


Tour de Passie
Als jij voor de Passie kiest, ga je meemaken dat we in de nieuwbouw nóg meer ruimte hebben voor aansprekend onderwijs. Daarin kun je werken in het lokaal of op één van de leerpleinen, kun je kiezen voor veel extra’s die passen bij je talent: muziek, kunst, informatica, kun je veel samenwerken en word je steeds zelfstandiger. Op de Passie kun je kiezen voor vmbo-tl, havo, vwo én vwo+. Meld je aan voor de Tour de Passie op 2 februari en ontdek of de Passie bij jou past!