Afbeelding
Foto:

Ontdek je nieuwe vloer zelf thuis met Tegelmaxx!

HENGELO - Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer, is het vaak lastig om je het eindresultaat voor te stellen. Je hebt thuis immers niet een showroom vol met stalen om je te oriënteren. En in de winkel weet je niet hoe een vloer er écht uit gaat zien in de beoogde ruimte. Tegelmaxx heeft hier iets op bedacht: met een handige nieuwe functie op de website kun je de nieuwe vloer in je eigen huis bekijken.

Tegelmaxx had al handige functies op de website waarmee wand- en vloertegels getoond kunnen worden in uw eigen ruimte. Nu is dit ook beschikbaar voor het uitgebreide assortiment PVC vloeren. Tegelmaxx biedt tientallen houtlooks die niet van echt te onderscheiden zijn, maar wel met de voordelen van PVC. Gemakkelijk in onderhout, slijtvast, waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming.


Zelf bekijken
Via de website www.tegelmaxx.nl kunt u onder het kopje 'PVC Vloeren' kiezen voor 'Bekijk onze producten in je ruimte'. Na het maken en uploaden van een foto toont de site dan precies hoe de nieuwe vloer er uit komt te zien. U hoeft er geen meubelstuk voor te verplaatsen; de website kan de vloer er netjes virtueel onder leggen. Bovendien kunt u ook zelf de legrichting van de vloer bepalen, bijvoorbeeld om de kamer optisch groter te laten lijken of juist het patroon mooi af te stemmen op de rest van de kamer. Helemaal handig: deze functie werkt óók op een smartphone of tablet en u hoeft er geen app voor te installeren. Zo kunt u veilig en gemakkelijk vanuit huis bekijken welke Tegelmaxx vloer perfect past bij uw interieur.


Bestellen mogelijk
Tegelmaxx heeft momenteel de showroom gesloten als gevolg van de coronamaatregelen. Maar bestellen per email of telefonisch is wel mogelijk. Bestellingen kunnen verzonden of afgehaald worden op afspraak. Tegelmaxx is gevestigd aan de Wegtersweg 36 in Hengelo. Kijk voor meer informatie ook op: www.tegelmaxx.nl