Afbeelding
Foto:

Woensdag finale trekking 'Trots op onze Veste Loterij' van FCT

ENSCHEDE - Woensdag 27 januari is de finale trekking van de 'Trots op onze Veste Loterij'. Die dag worden de winnende lotnummers bekend gemaakt van meer dan tweehonderd prijzen.

Dan wordt onder meer de winnaar bekend van de Volkswagen Polo, aangeboden door Huiskes-Kokkeler, en de winnaar van de geheel verzorgde voetbalreis. Heb jij al een lot uit de 'Trots op onze Veste Loterij? Ga naar trotsoponzevesteloterij.nl. Met deelname aan de loterij steunt u FC Twente in deze uitdagende tijd. Daarnaast kunt u uiteraard ook de club op andere manieren steunen, bijvoorbeeld via de online fanshop: shop.fctwente.nl


Mooie prijzen
Voor de trekking op 27 januari zijn speciale prijzen te winnen. Een greep uit het prijzenpakket: Volkswagen Polo. Geheel verzorgde voetbalreis naar eigen keuze ter waarde van 5.000 euro. Een Cannondale Super Six Neo 3 E-bike. Een Cannondale Mavaro Neo 5+ E-bike. Tien seizoenen lang, twee seizoenkaarten FC Twente. Eén minuut gratis winkelen bij Jumbo Supermarkt. Gesigneerde wedstrijdshirts. Een 2-daags arrangement bij Landgoed De Wilmersberg. Een geheel verzorgde FC Twente clinic door technische staf FC Twente. Ga een dag mee op trainingskamp van FC Twente. Een Skybox arrangement. Een voetbalclinic voor 60 kinderen, verzorgd door FC Twente Vrouwen. Een ballonvaart voor 2 personen. Meet & Greet met FC Twente-speler. En: Mascotte (8-10 jaar) bij een thuiswedstrijd van FC Twente.