Afbeelding
Foto:

Uniek Heracles Soccer Camp: voetballen in de kerstvakantie

ALMELO - De decembermaand is aangebroken, voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar de mogelijkheid om in de kerstvakantie het jaar af te sluiten met een uniek Heracles Soccer Camp op Erve Asito!

Ben jij tussen de 6 en 15 jaar oud en wil je graag beter worden in acties maken, dribbelen of misschien wel scoren? In de kerstvakantie organiseert Heracles Almelo een Soccer Camp op Erve Asito en sluit jij 2020 voetballend af in het stadion. Als deelnemer ontvang je een gaaf tenue (shirt, broek en sokken), ontwikkel je je voetbalvaardigheden op het veld onder begeleiding van gediplomeerde trainers, krijg je een rondleiding door het stadion en wordt een potje FIFA in de officiƫle eBox in het stadion gespeeld.


Wat je mag verwachten
Je krijgt 3 dagen voetbalplezier van 8.30 uur tot 14.30 uur, je eigen Heracles Soccer Camps tenue en je gaat trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainer. Verder nog Skill Games uit FIFA 21 in het stadion, een afwisselend voetbal- en animatieprogramma, tussendoortjes en drinken en een Heracles Soccer Camps medaille en goodiebag


Meer informatie
Ga snel naar www.heracles.nl/soccercamps en schrijf je (klein)zoon/dochter in voor een sportieve kerstvakantie.