Afbeelding
Foto:

'Mijn Verhaal' bij Studio15

ALMELO - Studio15 organiseert samen met Bibliotheek Almelo het project ‘'Mijn Verhaal'', waarbij jongeren de kans krijgen een eigen Nederlandstalig nummer te schrijven en te produceren.

Het project is bedoeld voor jongeren tussen de 15 en 30 jaar die altijd al eens een eigen song hebben willen schrijven, maar moeite hebben met het schrijven van een goede tekst. Of nog niet de juiste mensen kennen voor het produceren van de muziek en het opnemen in een studio. Tijdens het project ‘'Mijn Verhaal'' werken jongeren samen met een creatief schrijver van de Bibliotheek, rappers van rapformatie Famway en singer-songwriters van Artez, om een eigen verhaal te schrijven en om te zetten in een goede rap- of songtekst. Vervolgens worden de jongeren gekoppeld aan verschillende producers die er voor zorgen dat er speciaal voor hen muziek geproduceerd en opgenomen wordt.


Masterclass
Op 10 februari krijgen de deelnemers zelfs hulp van Stef Classens (the Voice 2020) in de vorm van een masterclass. Ook wordt er in februari een extra masterclass ingepland van Brownie Dutch, die in oktober wegens de aangescherpte coronamaatregelen niet door kon gaan. Tijdens een eindpresentatie krijgen de deelnemers het eigen afgemixte nummer mee naar huis en de verhalen en songteksten worden ook nog afgedrukt in een boekje. Jongeren die liever niet zelf rappen of zingen kunnen ook meedoen om een nummer voor iemand anders te schrijven en te produceren. Er loopt bij Studio15 genoeg talent rond dat de studio wel in wil duiken als je zelf niemand kent!


Aanmelding
Het project start op dinsdag 12 januari en deelname is gratis. Je kunt je tot 7 januari aanmelden door een berichtje te sturen via de social media, of stuur een mailtje naar: info@studio15almelo.nl. Start: Dinsdag 12 januari (Rap), Woensdag 13 januari (Singer-songwriting). Tijd: 19.30 - 21.30 uur. Locatie: Studio15, Kolthofsingel 15. Kosten deelname/entree: Gratis, aanmelden kan tot 7 januari. Meer informatie: www.studio15almelo.nl/ready2release/