Afbeelding
Foto:

Wedstrijd oude Wierdense foto's

WIERDEN - De Historische Kring Wederden is op zoek naar echt oude Wierdense kiekjes. Mocht u deze hebben, dan vraagt de HKW u vriendelijk om deze (indien mogelijk) digitaal naar hen toe te sturen via info@historischekringwierden.nl, of via secretariaat@historischekringwierden.nl.

Mocht het niet lukken om een foto of foto’s digitaal te sturen of levert u ze liever zelf af, dan kunt u ze ook in een envelop doen en in de brievenbus van de HKW aan de Appelhofdwarsstraat 2 deponeren. Lukt dit geen van beide, neem dan gerust contact met de HKW op om samen naar een oplossing te zoeken. Ook voor andere vragen, ideeën en/of suggesties kunt u hen te allen tijde benaderen. Voor foto’s zowel digitaal als in een enveloppe geldt: graag voorzien van uw naam en adres, een korte beschrijving van wat of wie er op de foto te zien is/zijn, in welk jaar de foto is genomen en waarom deze foto zo speciaal is. U kunt de foto’s inzenden tot 31 december 2020. Uit alle inzendingen zal een top 3 gekozen worden en deze foto’s zullen beloond worden met een prijs. De hoofdprijs een krentenwegge. De oudste foto’s krijgen de hoogste waardering.


Rechten
De foto's dienen vrij van auteursrechten te zijn om HKW te vrijwaren van elke eventuele aanspraak door derden. Door inzending geeft u toestemming aan de Historische Kring Wederden om de foto(s) op hun website en op hun Facebookpagina en om ze in andere publicaties te plaatsen zonder enige vergoeding. Het is (zeker in deze corona-periode) vast erg leuk om weer eens oude fotoalbums door te bladeren en herinneringen van vroeger op te halen, waarbij ze hopen dat u ze met de HKW wilt delen.