Afbeelding
Foto:

Nieuwe expositie in Kunsthal Hof 88

ALMELO - Vanaf deze zondag tot en met 31 januari 2021 kunnen bezoekers genieten van een nieuwe tentoonstelling in Kunsthal Hof 88. Onder de titel Intermezzo is werk te zien van drie Twentse vrouwelijke kunstenaars: Adrie Arendsman, Grietje Bouman en Judith Schepers.

Adrie Arendsman (1941) volgde een opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunst AKI te Enschede en studeerde af in de disciplines: schilderen, grafiek en ruimtelijke vormgeving. Zij hanteert in haar werk een grote verscheidenheid aan vormen en technieken.
Grietje Bouman (1955) is afgestudeerd als beeldend kunstenaar aan de AKI-Artez in de richting fotografie. Grietje Bouman durft in haar fotografisch werk grote subtiele vragen te stellen. Over onszelf, over ons bestaan.
Judith Schepers (1979) studeerde af aan de AKI, afdeling Monumentale Kunst. Zij maakt tekeningen en soms ook installaties. De basis voor haar tekeningen zijn tochten door het bos, verhalen en mythen. Ze schept een wereld in zwart-wit, met heel af en toe een druppeltje kleur.


Plan uw bezoek
Bezoek aan de Kunsthal Hof 88 is mogelijk. U kunt vooraf een tijdslot boeken via het formulier op www.kunsthalhof88.nl. Als u op de bonnefooi langskomt, kan het zijn dat het maximaal aantal bezoekers van twaalf is bereikt. U kunt dan of wachten of een andere keer terugkomen. Kunsthal Hof 88 is te vinden aan Elisabethhof 6 in Almelo. Openingstijden: dinsdag tot en met zondag van 13.30 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.