Café De Stam online met veel activiteiten

ALMELO - Nu de horeca voor de tweede keer gedwongen gesloten is, zitten ze bij Café De Stam niet bij de pakken neer. Er worden veel online activiteiten opgezet om het nodige leven in de brouwerij te houden.

Zo is er elke week op vrijdagavond StamTV; dit is een livestream uitzending vanuit het café, gepresenteerd door het Stam personeel. Hierbij kunnen kijkers, tegen betaling, verzoekjes indienen, worden er interessante items geveild en kun je gezellig chatten met de overige gasten in de chatbox. Tevens is er elke week een cocktail workshop, waarvoor je de ingrediënten in de webshop kunt bestellen.


Bingo en meer
Inmiddels is er ook al een zeer gelaagde online bingo gehouden via het zelfde streamkanaal, dus dat is zeker voor herhaling vatbaar. Een online bierproeverij staat in de planning op woensdag 1 december. Het adres van de livestream is www.twitch.tv/cafedestamtv. Daarnaast is er webshop opgezet waar men allerlei artikelen kan bestellen. Het aanbod bestaat uit diverse bierpakketten, wijnpakketten, huisgemaakte snert en goulashsoep, mondkapjes met Café De Stam logo, kerstpakketten, kerstballen, verlotingen van diverse unieke items, cocktail pakketten en meer. Het webadres is www.stamshop.nl.


Koffie to go
Voorts is er elke zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur een "koffie-to-go" kraampje op het terras. Hier kun je terecht voor de lekkerste koffie, cappuccino, thee, warme choco, broodje worst, diverse soepen om mee te nemen en heerlijke brownies. Zo kunt u ook De Stam en anderen helpen in deze uitdagende tijd.