Afbeelding
Foto:

Gemeentegids Wierden 2021

WIERDEN - Uitgeverij Akse Media is gestart met de voorbereidingen van de nieuwe informatiegids. Dit jaar in de vorm van een magazine, een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over uw gemeente.

Zowel in de papieren versie als in de digitale gids op http://wierden.smartmap.nl en in de Gemeentegids App vindt u informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Daarnaast zijn er interessante artikelen in opgenomen. De app kunt u gratis downloaden door de QR-code te scannen met uw smartphone of tablet.


Juistheid gegevens
Sinds deze week worden instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd om de juistheid van de gegevens te controleren. Indien u in de vorige editie een vermelding heeft, ontvangt u een e-mail. Deze e-mail bevat een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee u de gegevens op elk gewenst moment kunt wijzigen. Is er geen mailadres bekend, dan wordt er komende weken telefonisch contact met u opgenomen. Wilt u zelf een wijziging doorgeven of staat uw vereniging/organisatie nog niet in het magazine? Geef dit dan door via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van informatiemagazine Wierden) of bel (0223) 673 010. Inmiddels is ook de afdeling Sales al begonnen met het benaderen van adverteerders, welke de verschijning van het magazine mede mogelijk maken. Bent u nog niet benaderd of wilt u meer informatie, neem dan contact op met de salesmanager via (0223) 673 021.


Echtheid gesprek
Bent u benaderd en twijfelt u over de echtheid van uw gesprek, neem dan zeker contact op. Indien nodig worden andere organisaties in Wierden op de hoogte gesteld.