Nationale Kunstweek bij Kaliber Almelo

ALMELO - Van 9 tot en met 14 november is de Nationale Kunstweek. Ook de Kaliber Kunstenschool in Almelo doet hier aan mee, evenals de diverse andere locaties.

Kunst is iets wat we allemaal kunnen op onze eigen manier. Maar dan moet je wel open staan voor die prikkeling. Daarom organiseert Kaliber komende week diverse open lessen, voor zover mogelijk binnen de beperkingen van de huidige crisismaatregelen.


Ervaar kunst
Woensdag is in Almelo het Kinderatelier van 14.30 tot 16.00 uur en op vrijdag van 19.00 tot 20.30 uur een jongerenatelier. Hier gaan deelnemers aan de slag om met verschillende materialen mooie kunstwerken te maken. De open lessen voor volwassenen zijn bijna allemaal volgeboekt; waaronder tekenen en schilderen op dinsdag en donderdag, evenals keramiek. Op het moment van schrijven is er voor de open les beeldhouwen en boetseren nog wel ruimte.


Altijd welkom
Uiteraard nodigt Kaliber uit om ook op andere momenten in te stromen bij lessen of deel te nemen aan activiteiten zoals deze. Kijk voor hun brede aanbod op www.kaliberkunstenschool.nl