Afbeelding
Foto:

ELLEN Stoffen: laat je inspireren

HENGELO - De koude, lange winteravonden zijn weer aangebroken. Gezellig thuis aan het knutselen of iets leuks voor jezelf maken of iemand anders blij maken met een zelf gemaakt ontwerp. Dus als je wilt slagen voor je idee kom dan bij ons binnen en laat je inspireren door alle materialen die wij in huis hebben.

Wij hebben bijvoorbeeld fleece in twee kwaliteiten, katoen en synthetisch, in diverse kleuren en voldoende voorraad. Vilt is te koop in twee verschillende diktes, deze hebben wij per meter van de rol of een stuk op A4 formaat. Net als alle vulmaterialen voor knuffels of kussens, fiberfill per zak of per meter en polyether schuimrubber platen kunt u bij ons vinden. Ook lekker warme winterstoffen voor jassen, vesten of truien van behaaglijke materialen in diverse mode kleuren liggen bij ons in de vakken.


Van harte welkom
Bent u op zoek naar een gezellig hobby voor overdag- en ‘s avonds, kom dan snel bij ons langs. Knip de kortingsbon in deze krant uit en maak er gebruik van. Natuurlijk houden wij rekening met alle regels die het RIVM ons aanbeveelt. Wij heten u van harte welkom in onze winkel aan de Bandoengstraat 50 te Hengelo.

Afbeelding