Afbeelding
Foto:

Nog voldoende te beleven in Theater Hof 88

ALMELO - Na een, naar omstandigheden, mooie start van het theaterseizoen in Theater Hof 88, gooit het coronavirus opnieuw roet in het eten. Waar Theater Hof 88 enige tijd geleden nog een ontheffing kreeg om 60 bezoekers te mogen ontvangen, is het maximum voor Theater Hof 88 sinds de laatste persconferentie opnieuw 30 bezoekers. Desondanks is er in de resterende weken van 2020 nog voldoende te beleven in Theater Hof 88. Het kleine, gezellige theater in Almelo heeft voor haar bezoekers nog een tal aan prachtige voorstellingen op het programma staan die ook voor 30 bezoekers door kunnen gaan.

Het altijd gezellige theater in Almelo had anderhalve week geleden nog een ontheffing ontvangen van de Veiligheidsregio Twente om maximaal 60 bezoekers te mogen ontvangen in haar zalen. Echter na de laatste persconferentie is ook voor Theater Hof 88 het maximum aantal bezoekers per zaal terug gegaan naar 30 bezoekers. Hierdoor zijn er helaas al reeds enkele voorstellingen uit de programmering verplaatst of vervallen maar er zijn ook veel prachtige activiteiten van zowel Theater Hof 88 als Filmhuis Almelo die wel door kunnen gaan voor maximaal 30 bezoekers.


Wat te zien?
In de komende weken kunnen theater- en filmliefhebbers mooie activiteiten bijwonen in verschillende genres binnen Theater Hof 88. Er is cabaret van Klaas Prins, Marco Lopez en de Fransse Eijkel. Diederick Ensink komt naar Theater Hof 88 met zijn debuutvoorstelling. Magda Nij Bijvank verzorgt samen met Esther Groenenberg de muziektheatervoorstelling ‘Held voor 1 dag' en Thomas, Sasha en Jos spelen de toneelvoorstelling ‘Mijn Vader' naar het gelijknamige boek van Toon Tellegen. Daarnaast is er drie keer per week een film te bezoeken van Filmhuis Almelo en organiseert Kamermuziek Almelo enkele klassieke concerten. Alle activiteiten worden georganiseerd op een veilige manier voor alle bezoekers. In de gangen van het theater is een mondkapje verplicht. Deze mag natuurlijk af in de zaal. Kijk voor de laatste ontwikkelingen en agenda op: www.hof88.nl