Afbeelding
Foto:

Een sfeervolle tuin begint bij Tuin & Terras!

WIERDEN - Een mooie tuin draagt bij aan het woongenot; het hele jaar door. Maar waar moet je beginnen om je tuin helemaal tot zijn recht te laten komen? Een echte tuinexpert zoals Tuin & Terras biedt het uitstekende advies en een topresultaat waar u lang van geniet.

Sierbestratingsexperts Martin ten Berge uit Goor en Tonny Grooten uit Wierden hebben vorig jaar samen met Gert Boeve uit Oldenbroek een vestiging van Tuin & Terras geopend in Wierden. Zij geven hier advies op maat en binnen elk budget. Tuin & Terras heeft een breed assortiment. Naast bestrating kunt u er ook terecht voor schuttingen, poorten, tuinmeubelen, tuinverlichting, een compleet tuinhuis en uiteraard de nodige accessoires. Tonny en Martin hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van tuininrichting. Zij werken dan ook graag met u samen om tot een tuin te komen die precies voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Een tuin die dus écht bij u past en die een mooi verlengstuk is van de woning. We brengen momenteel verplicht veel tijd thuis door; het perfecte moment om aan de slag te gaan met de tuin.


Laat u inspireren
Tuin & Terras heeft 15 vestigingen in Nederland, waarbij de showtuin in Wierden de enige vestiging in Overijssel is. Dankzij deze omvang kunnen zij gezamenlijk gunstig inkopen en een breed assortiment aanbieden. U treft dan ook een grote keus aan materialen, vormen en kleuren. Een bezoekje aan de showtuin is dan ook ideaal om u te laten inspireren. Bekijk en ervaar zelf de materialen zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Tuin & Terras heeft fabrikant MBI als hoofdleverancier; de onbetwiste nummer één op het gebied van sierbestrating. Maar ook Red Sun, Van der Zanden en Wienerberger zijn goed vertegenwoordigd. Zij leveren onder meer betonklinkers en zeer duurzame gebakken straatstenen. Dankzij de grote voorraad kunt u doorgaans snel aan de slag. Minder gangbare producten zijn meestal binnen een week leverbaar.

Leuke acties en meer
Tuin & Terras levert niet alleen de producten, maar heeft ook een groot netwerk van vakkundige medewerkers en hoveniers om uw droomtuin te realiseren. Kom langs en ontdek de vele mogelijkheden. Houd ook hun website www.tuinenterrastwente.nl en Facebookpagina scherp in de gaten want er zijn regelmatig interessante acties. Tonny, Martin en Gert heten u van harte welkom en de koffie staat klaar. Tuin & Terras is gevestigd aan de Wetering 1 in Wierden. Bel voor informatie met: 06-42853827 of email: info@tuinenterrastwente.nl