Afbeelding
Foto:

De nieuwe versie van Renault ZOE: Série Limitée Rivièra

De Renault ZOE is al de bestverkochte elektrische auto die Europa kent en deze krijgt nu een nieuwe topversie!

Als Renault de Série Limitée Rivièra als topversie bestempelt, dan mag u een rijk uitgeruste uitvoering verwachten. Zo krijgt u lederen interieurbekleding en een exclusieve carrosseriekleur. De ZOE Série Limitée Rivièra wordt daarmee leverbaar in de kleuren Blanc Glacier, Blanc Quartz en de exclusieve kleur Blue Nocturne. Bij de eerste twee is de ZOE wit met donkerblauwe striping en bij de laatste is dat omgekeerd, namelijk donkerblauw met witte striping.


Standaard uitrusting
De Série Limitée Rivièra is de vervanger van de Edition One en heeft u vele extra's te bieden ten opzichte van de Life, de basisuitvoering. Wat dacht u van elektrisch verwarmbare voorstoelen en de verstelbare lendesteun van de bestuurdersstoel? Lederen bekleding standaard in de kleur "Rivièra" Blue Navy of als optie "Rivièra" Gris Sable, zijruiten achter en achterruit in privacy glass en een draadloze oplader voor smartphone krijgt u bij deze versie ook. En u mag genieten van het geluid van het Bose®-audiosysteem.


Veiligheid
Bij de Life krijgt u al onder andere antiblokkeersysteem met elektronische remkrachtverdeling en noodstopbekrachtiging, zijairbags en adaptieve airbags voor bestuurder en bijrijder en cruise control met snelheidsbegrenzer. De Série Limitée Rivièra heeft daarnaast nog Lane Departure Warning met Lane Keep Assist, Blind Spot Warning, Grootlichtassistent en Active Emergency Braking System met voetgangers- en fietserdetectie.


Prijzen
Wanneer u de batterij wilt huren is de Renault ZOE Série Limitée Rivièra er al vanaf 30.090 euro. Bij aankoop van de batterij is de deze uitvoering geprijsd vanaf 38.290 euro.