Afbeelding
Foto:

Drie kleurentrends voor je zitbank, die helemaal hot zijn

NIJVERDAL - Je bent toe aan een nieuwe bank. Naast het opmeten van beschikbare ruimte en het bepalen van het materiaal kom je op de moeilijkste beslissing. Het kiezen van de kleur.

Past de kleur wel goed bij de vloer, bij de muur en natuurlijk bij de rest van het interieur? Het allerbelangrijkst is natuurlijk dat je op zoek gaat naar een bank in een kleur, die bij jou past. Want je wilt ook niet over twee jaar weer een nieuwe bank kopen. Trends zijn immers heel persoonlijk en iedereen heeft een andere smaak, maar om je te inspireren laat Kötter Wonen je graag deze drie trendy kleuren van dit najaar zien voor je bankstel.


Up and coming: Bruin wordt het nieuwe zwart

Bruin is stoer in leder en luxe in een mooie velours. Maar hoe combineer je zo’n mooi roestbruine bank in je huiskamer? Bijvoorbeeld tone-in-tone met caramel en oudroze. Een combinatie met zwart zorgt voor een elegante en stijlvolle uitstraling. Zo harmonieert donkerbruin bijvoorbeeld prachtig met donkerblauw, petrol of turquoise. Let echter wel op voor decoratie in lichte tinten zoals wit of crème.


Groen, groen, groen!

Het is misschien wel de opvolger van de vergrijsde naturellen die al jarenlang populair zijn. Groen is een kleur die rust brengt voor je omgeving en dat past bij vele dagelijkse rituelen. Daarnaast sluiten groentinten naadloos aan op de natuur en brengt het in de juiste combinatie ook warmte in huis. Olijf groen, petrolgroen of een zachte pastelkleur eucalyptus groen. Deze laatste is ook weer mooi bij naturellen of wat spannender; in combinatie met goud, zonnig geel en donkere mosterdtinten.


Als je écht niet kan kiezen: Beige Melange

Vind je alles mooi en kan je écht niet kiezen? Ga dan voor beige melange. Deze melange stof is opgebouwd uit drie kleuren: taupe, beige en ecru en kleurt met bijna alle tinten mee. Een lichte bank met een warme uitstraling.


De winkel voor kleur en bankstellen

Kötter Wonen aan de Transportweg 4b in Nijverdal heeft een zeer uitgebreide collectie banken en de mooiste stoffen en stoere leersoorten onder andere Africa, Tasan, en Amazone leer. De bankstellen in de showroom zijn zeer gevarieerd in prijs. Vanaf € 795,- heeft u al een prachtige 3-zitsbank! Er zijn veel hangbanken van Nederlandse topkwaliteit. Meestal met een korte levertijd. De koffie staat hier altijd klaar!

Afbeelding
Afbeelding