Afbeelding
Foto:

Het truckje van Löwik

VRIEZENVEEN – Löwik Wonen & Slapen – de grootste woonboulevard van Oost-Nederland is vanaf deze maand gestart met de zoektocht naar woonliefhebbers voor een mini make-over.

Löwik Wonen & Slapen biedt een ware woonbeleving op meer dan 40.000 m² onder één dak. Alle bekende woonmerken zijn vertegenwoordigd en met grootste en meest veelzijdige assortiment meubelen, woonaccessoires en verlichting behoort Löwik Wonen & Slapen al meer dan 85 jaar tot een van de meest toonaangevende woonboulevards van Nederland.


Mini make-over
“Voor het truckje van Löwik zijn wij op zoek naar mensen die hulp nodig hebben om hun huis weer mooi te maken. Met ons team van ervaren stylistes en interieuradviseurs kunnen wij de hulp bieden die soms nodig is om een gezelligheid en een smaakvol interieur te creëren.” zo vertelt Gerben Löwik, eigenaar in de derde generatie van Löwik Wonen & Slapen.
Via de link https://www.lowikmeubelen.nl/win-een-makeover/ kan men zich opgeven voor één van de vier mini make-overs t.w.v. € 999,-.


Favoriete interieurplan
Op basis van de wensen voor de make-over, maakt een professioneel interieuradviseur van Löwik Wonen & Slapen voorstellen die thuis bij de woonliefhebber worden gepresenteerd. Zo zijn direct de verschillende mogelijkheden en stijlcombinaties te zien en kan het favoriete interieurplan gekozen worden dat wordt uitgevoerd. Door het meest veelzijdige assortiment meubelen en woonaccessoires voor de woonkamer, eetkamer, slaapkamer en keuken, kan er voor iedere woonstijl, van landelijk, klassiek en modern tot industrieel, vintage, Scandinavisch of urban, een prachtig ontwerp gecreëerd worden. Hierdoor sluit de make-over naadloos aan bij de smaak en wensen van de woonliefhebber.


Geef je op
Zijn jullie gaan samenwonen en passen jullie meubelen niet bij elkaar? Verschillen jullie smaken? Voelt je woonkamer niet gezellig? Of zou je ook graag de nieuwste trends in jouw interieur terug willen zien, maar je weet niet hoe? Geef je dan op via https://www.lowikmeubelen.nl/win-een-makeover/ en wie weet staat het truckje van Löwik Wonen & Slapen binnenkort bij jou voor de deur!