Afbeelding
Foto:

Geert Sandman presenteert in het Veteranencafé Almelo

ALMELO - Op 13 oktober 2020 houdt Geert Sandman (li 63-3) een verhaal over Healing Waters Nederland. Healing Waters Nederland is opgezet naar voorbeeld uit de Verenigde Staten www.projecthealingwaters.org en is er voor alle veteranen en overige geüniformeerden met of zonder psychische of fysieke problemen.

Het leren maken van de “vliegen”, het buiten bezig zijn in de natuur, je eventuele problemen even parkeren terwijl je je inspant terwijl je ontspant. Dit alles onder deskundige leiding van oud-marinier Theo Bakelaar. Healing Waters Nederland is een onderdeel van Stichting Ouwestomp, dat ook de overkoepelende organisatie is van Veteranen Ontmoetings Centrum Den Bosch-Brabant Noord in Den Bosch. Een mooie vorm van zorg voor elkaar. Zoals altijd zijn alle jonge en oude Almelose veteranen én veteranen uit de regio met hun eventuele partners van harte welkom op deze bijzondere avond in “de Loods” van het veteranencafé, Bier- en wijnlokaal het Hookhoes, Grotestraat in Almelo op dinsdag 13 oktober 2020 vanaf 19.30 tot maximaal 22.00 uur i.v.m. covid-19.


Meer informatie
Bent u óók geïnteresseerd in het wel en wee van de Almelose veteranen dan vindt u op de website van het Veteranen Comité Almelo (VCA), www.veteranenalmelo.nl meer informatie en het laatste nieuws. Ook treft u daar interessante regionale veteranenwetenswaardigheden aan en kunt u zich via die website aanmelden voor de maandelijkse gratis VCA-nieuwsbrief. Het VCA is ook te vinden op Facebook onder "Veteranen Almelo".