Afbeelding
Foto:

Start leesgroep kunstgeschiedenis Almelo

ALMELO - Hebt u juist nu, in deze coronaperiode, de tijd om u te verdiepen in kunstgeschiedenis en kunstbeleving? En heeft u de behoefte om uw leeservaring met anderen te delen in een kleine groep? Word dan lid van een Senia-leesclub.

In Almelo start binnenkort een leesgroep kunstgeschiedenis. In Bibliotheek Almelo is op donderdagochtend 22 oktober een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om over kunstgeschiedenis en kunststromingen te lezen en met elkaar te bespreken. Senia richt in heel Nederland leesgroepen op en brengt zo mensen die graag lezen en gelijke interesses hebben bij elkaar. Op de website www.senia.nl staat meer informatie over de werkwijze en de kosten.

Praktische informatie
U bent van harte welkom op donderdag 22 oktober om 10.30 uur in de Bibliotheek, Het Baken 3 in Almelo. In de bibliotheek is een ruime locatie beschikbaar voor de bijeenkomst. Maar om alle deelnemers voldoende afstand te laten bewaren voor een veilig bezoek, verzoeken zij u om u voor 18 oktober aan te melden bij de Senia ambassadeur, Diana Kiesenberg via e-mail diana.kiesenberg@senia.nl.