Afbeelding
Foto: De Welle

Taalpunt Wierden organiseert een Taalcafé komende dinsdag

WIERDEN - Dinsdag 6 oktober organiseert het Taalpunt Wierden weer een Taalcafé, om 10.00 uur in de bibliotheek te Wierden.

Wil je graag beter Nederlands spreken, met taal oefenen of ervaringen uitwisselen? Kom dan naar het Taalcafé in de bibliotheek Wierden. Het Taalcafé is een gezellige bijeenkomst waarin je met elkaar de Nederlandse taal kan oefenen. Dinsdag 6 oktober om 10.00 uur kan iedereen die beter Nederlands wil leren spreken op een prettige en gezellige manier samen met taal komen oefenen. Door veel samen te praten, word je vanzelf beter in de Nederlandse taal. In veel Twentse gemeenten worden al met succes dit soort bijeenkomsten gehouden om op een laagdrempelige manier de taal te leren.


Gezellig
De gesprekken gaan over actuele onderwerpen uit de krant of over het dagelijkse leven, maar natuurlijk kun je ook zelf een gespreksonderwerp kiezen. Deze eerste bijeenkomst gaat over ontmoeten. Tijdens het Taalcafé is de coördinator van het Taalpunt Wierden aanwezig voor vragen over taal. Het Taalcafé is geen school, dus er zijn geen lessen of toetsen. Wat het wel is? Een leuke bijeenkomst die in het teken staat van het met elkaar Nederlands praten en oefenen. Iedereen is van harte welkom!


Aanmelden
Aanmelden voor het Taalcafé kan via taalpuntwierden@stichtingdewelle.nl of via het telefoonnummer 0546-571693.