Afbeelding
Foto:

Kindervoorstelling 'Guppie'

WIERDEN - Donderdag 15 oktober 2020 om 14.00 uur wordt door de Culturele Raad Wierden de kindervoorstelling Guppie georganiseerd in RKBS het Galjoen, Kruizemunthof 4 in Wierden.

Guppie is een voorstelling voor kinderen van groep 1 tot en met 4 over een vriendschap tussen een verlegen haai en een moedige gup. De Culturele Raad Wierden is heel blij weer een voorstelling te kunnen organiseren, al gaat het wel een beetje anders dan anders: "We hopen natuurlijk dat er veel kinderen komen en de kaarten zoveel mogelijk in de voorverkoop worden verkocht, lukt dat niet, dan zitten we buiten op het plein nog kaartjes te verkopen.", aldus de organisatie.


Voorverkoop
Kaartjes zijn dus in de voorverkoop verkrijgbaar. In Wierden bij Boekhandel Reterink, Stationsstraat 3a, voor Enter kan men terecht bij Primera, Dorpsstraat 110. In verband met de coronaregels mogen ouders, verzorgers, opa's, oma's etc. NIET mee naar binnen. Om 14.00 uur precies gaat de zaal open, tot die tijd wordt er buiten op het plein gewacht. Aan het eind van de voorstelling worden de kinderen naar buiten begeleid en kunnen ze op het plein weer worden opgehaald. Tot donderdag 15 oktober!