Afbeelding
Foto:

Burendag

ALMELO - Op vrijdag 25 en zaterdag 26 september wordt ook dit jaar bij het Noaberhoes Windmolenbroek weer Burendag georganiseerd. Er zijn verschillende activiteiten.

Vrijdag 25 september 09.00 uur en 10.30 uur: onder begeleiding vogelvoerderhuisjes maken. Zaterdag 26 september staat in het teken van de aanleg van de nieuwe tuin. Gemeenschappelijke activiteit is het planten van een ligusterheg langs het nieuwe terras en lavendel in de achtertuin rondom het kruidentuintje. Ze starten om 10.00 uur. Wie helpt hen mee? Voor kinderen is er een rommelmarkt. Je kunt je speelgoed waar je niet meer mee speelt verkopen, of andere dingen waar je niets meer mee doet. Start om 11.00 uur. Vanaf 10.00 uur is er gratis koffie, thee en limonade. En als de eerste pannenkoeken klaar zijn worden deze uitgedeeld! Vanaf 11.00 uur is er voor kinderen tot en met 12 jaar een klimwand/springkusssen aanwezig. Vanzelfsprekend houden alle deelnemers rekening met de 1,5 meter en de organisatie neemt de benodigde hygiƫne in acht. Zo moet alles veilig verlopen.


Aanmelden
Voor het voederhuisjes maken, de tuin helpen beplanten en de kinderrommelmarkt graag vooraf aanmelden in het Noaberhoes (de Gors 2) of via 06-17917648.