Afbeelding
Foto:

A.T.T.V. Blauw-Wit organiseert TOP-TeamToernooi 2020

ALMELO - Op zaterdag 12 september vindt alweer de achtste editie van het Top-Teamtoernooi van A.T.T.V. Blauw-Wit plaats. Door het grote succes van de eerste jaren is dit inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement geworden.

De deelnemende verenigingen en spelers zijn allemaal nog steeds erg enthousiast en zien het als een leuke en goede voorbereiding op het nieuwe seizoen. De deelnemende teams dit jaar zijn: titelverdediger ENTAC uit Enschede, Effekt'74 uit Wierden, Swift Deventer, Thibats Enschede, DTV'84 uit Dalfsen en natuurlijk Blauw-Wit. ENTAC uit Enschede is wederom de grote favoriet maar hopelijk kan Blauw-Wit voor een verrassing zorgen. Zoals elk jaar is er voor de kids ook het nodige vertier waaronder een (overdekt) springkussen. Ook zal er een verloting worden gehouden met zeer leuke en interessante prijzen.

Aanvang van het toernooi is 13.00 uur en de finale begint ongeveer om 17.30 uur waarna aansluitend de prijsuitreiking plaats zal vinden en de uitslag van de verloting bekend wordt gemaakt. Hierna wordt er afgesloten met een hapje en een drankje en gezellige muziek in de kantine. Alles bij elkaar weer een interessant programma. Ga ook op zaterdag 12 september 2020 een kijkje nemen bij de speellocatie van A.T.T.V. Blauw-Wit aan de Reeststraat 15 in Almelo. Voor sommigen kan het ook een mogelijkheid zijn om kennis te maken met deze leuke sport en de gezellige en ondernemende vereniging. Tafeltennis is een sport voor iedereen.