Afbeelding
Foto:

De nieuwste trends bij Ellen Stoffen

HENGELO - Wij hebben weer voldoende aanlevering van nieuwe stoffen, om voor iedereen mooie creaties te maken voor de herfst/winter tijd.

De patroon-bladen van My Image, Stitched by You, Miss Doodle, B* trendy en Poppy staan vol met voorbeelden voor jong en oud. In de herfst/winter tijd kun je allerlei kleuren combineren van groen, bruin, petrol, warm rood en camel variaties. De motieven zoals grote bloemen, paisley, plissés en ruiten geven de modellen een hippe look. De mode trends: de wijdere broek, niet te lang - “de hoogwater lengte”, met een mooie laars eronder, is zeer trendy. Natuurlijk kunnen rechte pijpen, flair of het carrot model met een taps toelopende pijp ook. De rokken tot over de knie of tot de kuit zijn ook zeer actueel. De modellen kunnen wijd of met een slanke snit inclusief split zijn. De tops met overslag, lange boorden en een ruim vest erover staat ook super mooi. De jassen of colberts zijn oversized, van een effen stof of ruitmotief.


Mooie stoffen
De stoffensoorten zijn zeer divers van 100 procent viscose, bamboe, katoen, ramie en modal. Deze worden in verschillende samenstelling gebruikt. Gebreid of geweven met een leatherlook coating of in travel stof van polyamide, allemaal geschikt om kleding te maken.


Kom langs!
Wij heten u van harte welkom in onze winkel om onze herfst/winter collectie te bekijken aan de Bandoengstraat 50 te Hengelo. Kijk ook op de website: www.ellenstoffen.nl en op Facebook 'Ellen Stoffen', waar ook de nieuwste trends, stoffen en leuke aanbiedingen te vinden zijn.