Afbeelding
Foto: Michael Bulder

Fanshop Heracles geopend

ALMELO - Heracles Almelo heeft vorige week een Fanshop in het centrum van Almelo geopend. Het is een samenwerking met Stichting Almelo Promotie.

De opening werd verricht door algemeen directeur van Heracles Almelo Rob Toussaint en wethouder Jan Martin van Rees. Voor supporters zijn er meerdere openingsacties. De shop is gevestigd op de hoek van de Grotestraat-Zuid en de Schuttenstraat. Eerder deze zomer vestigde Almelo Promotie zich in het volledig verbouwde pand met een kantoor- en winkelgedeelte. In die winkel aan de voorzijde van het pand bevindt zich ook de Fanshop van Heracles Almelo. De club verkoopt er fanartikelen en wedstrijd- en seizoenkaarten.


Zichtbaarheid
Heracles Almelo is blij met de kans die door Almelo Promotie geboden is om op een A-locatie in de stad de zichtbaarheid van de club te vergroten. De twee partijen runden vorig jaar succesvol een pop-upshop in de stad en hebben nu een permanente stadswinkel. Het is de tweede Fanshop van Heracles Almelo, naast de FanServiceShop in het stadion. In de stadswinkel maken de meest gewilde producten onderdeel uit van het assortiment. De Fanshop in de stad is zes dagen per week geopend: op maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.


Openingsacties
Tot en met zaterdag 5 september maken bezoekers bij iedere aankoop kans op een gesigneerd thuis- of uitshirt. Ook profiteren bezoekers van 50 procent korting op Heracles Almelo-klokken en 50 procent korting op een Heracles Almelo-pet. Deze kortingsacties gelden tot en met eind september en gelden ook in de FanServiceShop op Erve Asito.