Afbeelding

Subsidie woningisolatie flink omhoog

TWENTE - Om woningisolatie extra te stimuleren, heeft de overheid met ingang van 1 juni de subsidie op woningisolatie verhoogd. Deze verhoging zal in stand blijven voor een half jaar. Doordat men alleen de mogelijkheid heeft om binnen deze periode te profiteren van de verhoogde subsidie, zal er ongetwijfeld topdrukte ontstaan bij de isolatiebedrijven en daarmee zullen levertijden fors oplopen.

Voor particuliere aanvragers geldt dat je de hogere subsidie krijgt wanneer je tussen 1 juni en 31 december 2020 minimaal 2 isolatiemaatregelen laat uitvoeren én betaalt. Heb je de eerste maatregel al vóór 1 juni uitgevoerd of betaald? Wanneer je de tweede maatregel dan uitvoert en betaalt tussen 1 juni en 31 december, kan je voor allebei de maatregelen het hogere subsidiebedrag ontvangen. Zorg er wel voor dat je de subsidieaanvraag uiterlijk op 31 december hebt ingediend.


BESLIS-NU premie
Tonzon heeft een BESLIS-NU premie voor iedereen die nog deze zomer opdracht geeft zijn vloer te laten isoleren met Tonzon Vloerisolatie. Deze premie bedraagt 50 euro per woning. Dit wordt op het factuurbedrag in mindering gebracht. Zo worden lange wachttijden voorkomen, is men klaar voor het nieuwe stookseizoen en kan men direct profiteren van een effectief en efficiënt vloerisolatiesysteem.


Doe-het-zelf
Daarnaast zorgt Tonzon ervoor dat alle producten zonder verzendkosten bij jou thuis geleverd worden. Op deze manier krijg je ook de kans thuis aan de slag te gaan met het verduurzamen van jouw woning. Als doe-het-zelver kan je de producten installeren onder begeleiding van informatie op de website van Tonzon. Bijvoorbeeld, voorkom warmteverlies door Tonzon HR-Radiatorfolie direct achter op de radiator te plaatsen zonder dat deze van de muur hoeft. De radiatorfolie doet op deze manier onzichtbaar zijn werk.


40 Jaar ervaring
Na 40 jaar zorgt Tonzon Vloerisolatie met Thermoskussens nog steeds voor de warmste vloer en de droogste kruipruimte. Maatregelen hebben direct effect op de energierekening en het comfort. Daarnaast is uit onafhankelijk onderzoek van het NIBE gebleken dat het vloerisolatiesysteem van Tonzon ook het meest milieuvriendelijk is. De Tonzon producten zijn klimaatefficiënt. Deze zijn namelijk gebaseerd op een dunne maar ijzersterke folie met speciale oppervlakken die maar weinig warmte uitstralen. Hierdoor worden woningen voorzien van uitstekende isolatie met ontzettend weinig materiaal. Weinig materiaal betekent lage energiekosten bij de productie, de installatie en bij het transport. Het resultaat: geen vrachtwagens nodig en een milieu-impact die binnen enkele weken weer is terugverdiend. Profiteer nu direct! Kijk op: www.tonzon.nl voor meer informatie.