Afbeelding
Foto:

Bedrijfswagenshow bij Broekhuis Peugeot Twente

TWENTE - Mobiliteit is voor iedereen belangrijk, maar voor de ondernemer heeft dit een extra dimensie. Mobiel blijven is belangrijk voor je bedrijfsvoering; klanten rekenen op je. Bij Broekhuis Peugeot Twente snappen zij als geen ander hoe essentieel service en maatwerk zijn bij het vinden en ondersteunen van de perfecte bedrijfswagen.

Van 12 tot en met 26 september organiseert Broekhuis Peugeot Twente de Peugeot Bedrijfswagenshow, bij de vestigingen in Enschede, Hengelo, Almelo en Rijssen. U bent van harte welkom om kennis te maken met Peugeot's bedrijfswagengamma en het uitstekende advies waar Broekhuis voor staat. Bovendien profiteert u nu van maar liefst 60 maanden, 0% rente bij het afsluiten van een financial lease.


Passende bedrijfswagen
Peugeot biedt voor elke ondernemer een passend model aan. Beginnend bij de compacte Partner, die dankzij zijn flexibele laadruimte - tot 4,40 kubieke meter in de Long uitvoering - en lage gebruikskosten voor veel ondernemers al een goede keuze is. Met innovaties zoals het optionele Surround Rear Vision systeem, dat met camera's een optimaal zicht geeft rondom en achter de auto, zelfs met een gesloten scheidingswand of achterdeuren zonder ruiten. Erg praktisch, zeker voor het drukke stadse verkeer.


Expert
De Peugeot Expert biedt nog meer gebruiksgemak, met een laadvolume tot 6,6 kubieke meter. Er zijn diverse uitvoeringen die gericht zijn op specifieke gebruiksomstandigheden. Zoals de editie Asphalt, voorzien van mistlampen voor en een uitgebreid 7 inch touchscreen met Bluetooth. Diverse rijhulpsystemen zorgen voor veel veilige kilometers. Of kies voor de stoere Expert Grip; robuust uitgevoerd en dankzij extra bescherming en een grotere bodemvrijheid ook geschikt voor onverhard terrein. De Expert Urban is een perfect stads werkpaard, met opties zoals keyless entry en start en Visiopark met 180 graden achteruitrijcamera.


Boxer
De Peugeot Boxer is dé keuze voor wie echte volumes wil vervoeren. Leverbaar in diverse lengte- en hoogtematen, waardoor je nooit ruimte tekort komt. Dankzij zijn grote laadvolume tot wel 17 kubieke meter biedt hij ook de meeste mogelijkheden voor een inbouw naar wens. Of u nu pakketten vervoert, bloemen of juist een mobiele werkplaats voor ogen hebt, de Boxer is geheel naar uw wensen in te richten. Hij is tegenwoordig net als de Expert ook leverbaar als elektrische variant, de e-Boxer, voor fluisterstille, duurzame kilometers.


Maatwerk
Broekhuis Peugeot Twente levert bij al deze bedrijfswagens zoveel mogelijk maatwerk. Ieder bedrijf is uniek, zo ook uw wensen. Naast de keuze voor een specifiek model, volume en opties kunnen zij ook geheel naar wens de inbouw van apparatuur, de inrichting en bijvoorbeeld een imperiaal, sidebars of tint verzorgen. Ook de bedrijfswageninrichting en andere accessoires zijn mee te financieren tegen 0% rente. Kortom, een geheel ontzorgde aankoop van uw bedrijfswagen; van het eerste contact tot de aflevering. Met een uitstekende service qua onderhoud zodat klanten altijd op u kunnen rekenen. U bent van harte welkom voor een passend advies. In Enschede aan de Haaksbergerstraat 159. In Hengelo aan de Wegtersweg 4. In Almelo aan de Twentepoort West 1 en in Rijssen aan de Kalanderstraat 9. Kijk voor meer informatie ook op de website: www.broekhuis.nl/bedrijfswagens