Afbeelding
Foto:

VW Passat nu nog completer

De geliefde Volkswagen Passat is met het nieuwe modeljaar ook leverbaar in een drietal nieuwe uitvoeringen. De standaarduitrusting is nog uitgebreider en de prijzen zijn nog scherper.

De Volkswagen Passat is al leverbaar vanaf 37.995 euro en de Passat Variant vanaf 40.525 euro. Kopers kunnen nu ook kiezen uit drie nieuwe uitvoeringen: Business, R-Line Business+ en GTE Business Standard. De standaarduitrusting van de Passat en Passat Variant is nu completer dan ooit. Alle modellen zijn voortaan standaard uitgevoerd met de automatische DSG-transmissie. Ook de Digital Cockpit (digitaal instrumentenpaneel) en een achteruitrijcamera zijn standaard geworden. Voor de Volkswagen Passat geldt nu ook een garantietermijn van 4 jaar.


Business als basis
Het vernieuwde Passat-gamma begint bij de Business-uitvoering. Naast de automatische DSG-transmissie, de Digital Cockpit en de achteruitrijcamera heeft deze uitvoering LED-koplampen, automatische airconditioning, navigatie Discover Media, We Connect app, Voice control en Travel Assist. Gedeeltelijk autonoom rijden wordt door de Travel Assist mogelijk gemaakt. De R-Line Business+-uitvoeringen voegen daar extra dynamiek aan toe, met zaken als de R-Line bodykit en Matrix LED-verlichting. De Passat GTE Business kan tot 55 kilometer (WLTP) elektrisch rijden. Uiteraard heeft deze uitvoering alle Business-elementen, maar is zeker onderscheidend door blauwe accenten en een speciaal GTE-display. De Volkswagen Passat heeft een breed motorengamma. U kunt kiezen uit twee benzinemotoren: de 1.5 TSI met 110 kW/150 pk en de 2.0 TSI met 140 kW/190 pk. Liever een diesel? U heeft de keuze uit de 2.0 TDI met 110 kW/150 pk en de 2.0 TDI met 140 kW/190 pk.