Afbeelding
Foto:

Cursus FCP-X videomontage

BORNE - Altijd al aan de slag willen gaan met je eigen videomateriaal? Met FCP-X maak je in een handomdraai de mooiste films, waarna je deze in een paar simpele stappen kunt delen met vrienden en familie. Wie dit graag wil leren kan virtueel aanschuiven bij de cursus van de Videoclub Borne.

Tijdens deze Apple montagecursus leer je niet alleen hoe je schitterende films met flitsende overgangen maakt, maar leer je ook hoe je deze op een website zet, naar YouTube publiceert en hoe je een versie maakt voor iPod, iPhone en de Apple TV. FCP-X is een Apple programma en draait alleen op Apple computers. De cursus wordt gegeven “op afstand” met Facetime en eventueel (Apple) Berichten. Het lesmateriaal (en meer) voor de FCP-X training zal op de website www.moevi.nl geplaatst worden. Cursisten kunnen hiervan gebruik maken. Tijdens de cursus leer je in 5 lessen stapsgewijs hoe je je eigen film kunt maken


Deelname
De cursus wordt gegeven op de woensdagavond, van 20.00 tot 22.00 uur (data: 2/16/30 september, 28 oktober en 11 november) door Hans Meulenbroek en Peter Bourgonje. De prijs bedraagt 57,50 euro voor de gehele cursus (5 avonden). Deze prijs is opgebouwd uit 20 euro specifiek voor de cursusavonden en 37,50 euro voor het half-seizoens VCB lidmaatschap. Daarmee kun je dan ook weer wèl deelnemen aan alle andere clubavonden van de Videoclub Borne. Aansluitend op de cursus kun je als lid deelnemen aan de FCP-X gebruikersgroep, ook om de 2 weken. De onderwerpen die ze dan behandelen kiezen ze met alle deelnemers samen. Voor meer informatie over de inhoud van de cursus, mail naar de docent hansmeulenbroek@icloud.com, voor opgave mail naar lau@hopmans.demon.nl. Kijk ook op de website: www.videoclubborne.nl of op Facebook: videoclubborne, voor meer informatie over deze en andere cursussen en activiteiten.