Afbeelding
Foto:

Het ondernemersevent dat u voor geen goud wilt missen

HENGELO - Voor de buitenwereld is het vaak niet zichtbaar, maar ondernemer zijn betekent hard werken, inventief zijn, contacten leggen en inspelen op de markt. Door de komst van corona is dat nog duidelijk geworden. Het Event voor Ondernemers op 23 september kan u daarbij ondersteunen!

Op 23 september organiseert De Netwerkvloer On Tour in samenwerking met het Office Centre in Hengelo een Event voor Ondernemers van 13.00 tot 18.00 uur. Door deel te nemen ontmoet u mede-ondernemers, die kunnen uitgroeien tot klanten, leveranciers, kennispartners en/of netwerkrelaties. Verder is er tijdens het Event voor Ondernemers in het Office Centre in Hengelo veel informatie, kennis en expertise voor handen die het ondernemerschap ten goede komt.


Special edition
Dit Event is een 'special edition' met een gelimiteerd aantal bedrijven. Tevens komt de exposant met een pagina in een mooie A5 brochure. Deze wordt op de dag van het Event uitgegeven en kan gebruikt worden om notities te maken tijdens de speeddatesessies.


Deelname
Vanwege de RIVM maatregelen, is dit Event alleen toegankelijk tot 75 exposanten. Wilt u investeren in uw onderneming? Meld u aan op: www.denetwerkvloer.nl/office-centre-events. Meeting People with social distance is also making Business!