Afbeelding
Foto:

Hof 88 start verkoop voor nieuw theaterseizoen

ALMELO – Na het wegvallen van de oorspronkelijke theaterprogrammering wegens het coronavirus is Theater Hof 88 de afgelopen weken druk bezig geweest om haar nieuwe programmering vorm te geven. Na enkele intensieve weken wordt het lange wachten beloond en is de online verkoop van zowel de theatervoorstellingen als films en klassieke concerten van start gegaan.

De afgelopen theaterseizoenen presenteerde Theater Hof 88 haar nieuwe theaterprogrammering dikwijls half april tijdens de TheaterTipAvond samen met Theaterhotel Almelo. Ook het afgelopen seizoen was het Theater Hof 88 druk bezig met het vormgeven van een aantrekkelijke theaterprogrammering voor het theaterseizoen 2020/2021. Echter gooide de coronacrisis deze planning geheel in de war. De reguliere programmering kwam te vervallen en de programmeur van Theater Hof 88 kon van voor af aan beginnen met een nieuwe en bovenal corona-proof programmering.

Twee theaterkranten
In tegenstelling tot voorgaande jaren zal Theater Hof 88 dit jaar dan ook geen luxe theaterbrochure uitgeven maar tweemaal een Theaterkrant waarin de programmering van een half jaar wordt gepresenteerd. Rond 1 september zal de eerste theaterkrant met de programmering tot en met december bij de inwoners van Almelo op de mat vallen. De online verkoop is al wel begonnen; Op www.hof88.nl is de programmering in te zien en zijn kaarten te bestellen. Natuurlijk zijn bezoekers ook altijd welkom om telefonisch, per mail of aan het kassaloket kaarten te bestellen. Hierbij geldt logischerwijs; heeft u klachten? Dan Theater Hof 88 niet bezoeken.

Aangepaste tijden

Naast het feit dat er dit jaar geen luxe theaterbrochure wordt uitgegeven door Theater Hof 88 heeft het theater ook de aanvangstijden van de voorstellingen wegens corona enigszins veranderd. Om alle bezoekers de kans te geven om te genieten van het mooie aanbod heeft het theater ervoor gekozen veel voorstellingen twee keer op één avond te programmeren. In praktijk houdt dit in dat veel voorstellingen bijvoorbeeld om zowel 19.15 als 21.30 uur te bezoeken zijn.