Afbeelding
Foto:

Nieuwe concertreeks van SKA

ALMELO - Goed nieuws voor alle muziekminnende mensen in (en buiten) Twente. De nieuwe concertreeks van de Stichting Kamermuziek Almelo start op 13 september aanstaande. Als vanouds is het openingsconcert op deze zondag gratis.

Bij SKA wordt in mogelijkheden gedacht. De regels van het RIVM worden nageleefd en hebben tot enkele creatieve aanpassingen geleid voor de eerste vier concerten. In de Kapelzaal van Hof 88 is volgens de richtlijnen plaats voor 60 bezoekers. In overleg met de musici worden de eerste vier concerten aangeboden in twee keer een identiek optreden van een uur. Op deze wijze wordt aan 120 gasten de gelegenheid geboden een concert bij te wonen. Zo kan op zondagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur en van 15.30 tot 16.30 uur en op donderdag van 19.30 tot 20.30 uur en van 21.00 tot 22.00 uur van de musici worden genoten.


Bekende namen
Het belooft een boeiende en afwisselende concertreeks te worden met bekende namen, waaronder het openingsconcert met het Orlando Quintet, een concert met het Storioni Trio en een concert met Daniel Rowland, de internationaal bekende violist met Twentse roots.


Kaartverkoop
Belangstellenden kunnen (losse) kaarten voor een concert reserveren bij Theater Hof 88 op woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en een uur voor ieder concert. Via de website van SKA (www.kamermuziekalmelo.nl) zijn nog keuze-abonnementen en passe-partouts te koop en kunt u nadere informatie vinden over de concertreeks 2020 - 2021. Tevens worden de consequenties van eventuele nieuwe RIVM-richtlijnen voor de Kapelzaal van Hof 88 op deze website weergegeven. Ook zonder de huidige Corona-crisis heeft de cultuursector het niet gemakkelijk. Uw steun en bezoek aan de concerten is dan ook meer dan welkom en van levensbelang voor zowel de theaters, de musici en niet te vergeten voor de muziekcultuur.