Afbeelding
Foto:

Laatste viering oud-pastoor Oude Vrielink zaterdag

WIERDEN - Vorige maand was emeritus pastoor Jan Oude Vrielink 60 jaar priester. Vele jaren was hij pastoor van de H. Johannes de Doperparochie. Dit voorjaar is hij – mede door de coronapandemie – gestopt met voorgaan in vieringen.

De 85-jarige pastoor vond dit een goed moment om een punt te zetten achter zijn actieve priesterleven. Hij gaat genieten van zijn oude dag. Maar eerst gaat hij nog één keer voor in Wierden. Op deze zaterdag 15 augustus – het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming – zal hij samen met pastoor Ronald Cornelissen voorgaan in de Eucharistieviering die om 18.30 uur begint. Na de viering kunnen de kerkgangers de pastoor gelukwensen met zijn 60-jarig priesterjubileum. Er zal koffiedrinken zijn in de tuin – of bij slecht weer – in de kerk.


Aanmelden
Vanwege de 1,5 meter afstand kunnen er ongeveer 90 kerkgangers meevieren. Het is daarom wel nodig dat u zich even aanmeldt via de website www.meevieren.nl/sintmarcellinus of even contact opneemt met het secretariaat van de kerk: vrijdag van 9.30-11.30 uur, telefoon 0546- 571217. Het is ook mogelijk om na 19.30 uur even naar de kerk te komen om de jubilaris geluk te wensen.


Felicitatiekaart
Ook kan er een felicitatiekaart in de brievenbus van de pastorie, Stationsstraat 20, worden gedaan. Deze kaarten kunnen dan op zaterdag aan de pastoor overhandigd worden. Zo wil pastoraal team, bestuur en locatie graag aandacht besteden aan deze mijlpijl voor oud-pastoor Jan Oude Vrielink.