Open Huizen bij Kaliber-locaties

ALMELO - De diverse locaties van de Kaliber Kunstenschool gaan in september weer Open Huizen houden. Als gevolg van de coronacrisis zullen ook deze wat anders verlopen dan gebruikelijk.

De Kaliber Kunstenschool heeft locaties in Almelo, Enschede, Wierden, Oldenzaal en Tubbergen. Iedereen die graag muziek wil maken, dansen, theater wil spelen of kunst wil maken kan hier terecht. Op de open dagen kan men kennismaken met de docenten, de lokalen bekijken en luisteren naar muziek of een theaterscene bijwonen.


Open huizen
Op 12 september zijn de locaties in Almelo en Oldenzaal geopend, beide van 13.00 tot 15.00 uur. Op 18 september is Enschede geopend van 14.00 tot 16.00 uur en in Wierden is men dan welkom van 13.00 tot 15.00 uur. Tubbergen sluit de open huizen af op 26 september, van 13.00 tot 15.00 uur.


Aanmelden
In verband met de coronamaatregelen kunnen er een beperkt aantal bezoekers deelnemen aan de fysieke open huizen. Het is daarom noodzakelijk om vooraf een plek te reserveren. Dit kan via www.kaliberkunstenschool.nl/openhuis


Digitaal open huis
De school organiseert ook een digitale variant van het open huis. Ook hier kan men informatie vinden, kennismaken met docenten en eventueel een gratis proefles volgen op een later tijdstip. Kijk voor meer informatie ook op www.kaliberkunstenschool.nl wanneer het programma en meer informatie hiervoor bekend is.