Onthaasten op de boerderij

ALMELO - Op 31 juli vanaf 10.00 tot 15.15 uur organiseert de OVA een dagje “onthaasten op de boerderij” bij Erve Smienk te Bentelo.

Dat onthaasten wordt gedaan door op een ontspannen manier een dag op de boerderij door te brengen. Er wordt een wandeling gemaakt rondom de boerderij (denk aan stevige schoenen), er is een rondleiding op het boerenbedrijf en uitleg over de transitie naar een biologisch bedrijf, er is een “proattafel” met gesprekskaartjes en er wordt gewerkt met speksteen. Maar niets is verplicht. Kernwoorden zijn: ontmoeten, ontspannen, kunst, natuur, melkveebedrijf. Er is een eenvoudige lunch.

De deelnemers zorgen voor eigen vervoer: fiets of auto. Onderling kan er natuurlijk veel geregeld worden. Afhankelijk van de weersomstandigheden vindt het programma binnen op de deel of buiten plaats of een combinatie van beide mogelijkheden. Bij zeer slecht weer is er een alternatief. De OVA zorgt in geval het nog noodzakelijk is voor mondkapjes, desinfecterende gel, hygiënische doekjes.

OVA leden betalen 4,- euro, niet-leden 6,- euro. Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Samen Ouder van de gezamenlijke fondsen: Stichting RCOAK, Fonds Sluyterman van Loo en Oranje Fonds.

Aanmelden is verplicht en kan bij Hilly van Stuivenberg: hilly.vanstuivenberg@ouderenverenigingalmelo.nl of telefonisch bij Cobi Noordhoff: 0546-860948. Na aanmelding ontvangt u nadere informatie.