Afbeelding
Foto: HKW

De Historische Kring Wederden bestaat dit jaar 25 jaar

WIERDEN - Om te vieren dat de Historische Kring Wederden op 19 november 25 jaar bestaat, wordt komend najaar een prachtige foto-expositie samengesteld.

Een deel van de tentoonstelling omvat bijzondere gebeurtenissen uit de 25 jaren, die de HKW nu “achter de rug heeft”. Het andere deel bevat foto’s van 25 plekken in Wierden anno 1995 naast foto’s van diezelfde plekken anno 2020, zodat er een goed beeld ontstaat van wat er veranderd is en hoe. Als het ware “toen en nu”.


Hulp gevraagd
De afgelopen 25 jaar heeft de Historische Kring Wederden al veel steun mogen ontvangen van het publiek en daar zijn ze erg dankbaar voor. Nu doen ze nog een keer een beroep op u. Ze willen namelijk graag uw hulp bij het bepalen welke 25 plekken tijdens de expositie later dit jaar te zien zullen zijn. De 25 meest aansprekende voorstellen worden in de expositie opgenomen.


Voorstel doen
Wilt u een voorstel doen voor een bijzondere plek? Stuur deze dan uiterlijk 30 juni 2020 in. U kunt uw voorstel van maximaal 25 plekken sturen per email naar secretariaat@historischekringwierden.nl. Wanneer u niet wilt of kunt e-mailen dan mag u ook een brief sturen. Dit kan naar: Historische Kring Wederden, t.a.v. expositiewerkgroep 25 jaar HKW, Appelhofdwarsstraat 2, 7641 BX Wierden


De Historische Kring Wederden ziet met veel belangstelling uit naar uw reacties waarvoor bij voorbaat hartelijk dank.


Foto: Sint Jansgebouw (foto HKW)