OVA start weer met activiteiten

ALMELO - Door de versoepeling van de coronamaatregelen is het voor de Ouderen Vereniging Almelo (OVA) weer mogelijk om activiteiten op te starten. Als eerste staat de literaire morgen met Frank Krake op het programma.

Dankzij een subsidie van het Oranje Fonds “Samen Ouder”, kan de OVA deze zomer een aansprekend programma bieden aan de ouderen in Almelo. De OVA heeft het programma drastisch, maar succesvol, aan moeten passen vanwege de Corona-uitbraak. Zo mogen er maximaal 30 personen deelnemen en die moeten op 1,5 meter afstand van elkaar zitten. Verder zorgt de OVA voor mondkapjes, desinfecterende gel, hygiënische doekjes en bij de entree wordt gevraagd of de deelnemers wel of geen ziekteverschijnselen hebben. Vanwege het feit dat er meer ruimte nodig is, wordt de OVA-morgen gehouden in Erve Pezie, Bellinkhofdwarsweg 3 te Almelo.


Frank Krake
Op vrijdag 19 juni van 10.00 tot 12.00 uur gaat het OVA-zomerprogramma van start met een literaire morgen met Frank Krake, geboren in Almelo in 1968. Frank vertelt onder andere over zijn nieuwste boek Hannelore. Hij is een inspirerende spreker die wortels heeft in Twente. De romans spelen zich veelal in onze regio af. De entree is gratis. Er is koffie en thee. Deze keer is er nog geen aansluitende lunch. Gezien het maximaal aantal deelnemers van 30 personen is aanmelden noodzakelijk. Aanmelden kan via email: hilly.vanstuivenberg@ouderenverenigingalmelo.nl of telefonisch bij Cobi Noordhoff 0546-860948.