Afbeelding

Sport en spel tot aan de zomervakantie

ALMELO/AADORP/BORNERBROEK - Het succes van de sport- en spelactiviteiten van Kinderwerk Avedan en Sportbedrijf Almelo in de meivakantie heeft een vervolg gekregen.

Het kinderwerk Avedan en het Sportbedrijf Almelo hebben opnieuw de handen ineengeslagen en organiseren wederom leuke en uitdagende sport- en spelactiviteiten voor de kinderen uit de gemeente Almelo. Op de maandagen, dinsdagen en woensdagen kan bij verschillende sportverenigingen lekker worden bewogen. Deze dagen is er voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar tussen 15.00 en 16.00 uur de mogelijkheid om mee te doen.


Agenda
Op maandag kunnen kinderen terecht bij La Première in de wijk Ossenkoppelerhoek en bij ASV in Aadorp. Elke dinsdag zijn kinderen welkom bij AVC Heracles in de wijk Kollenveld, MHC in Almelo en RKSV in Bornerbroek. 's Woensdags zijn de activiteiten bij SV DRC in De Riet, Almelose Atletiek Vereniging Sisu en PH in Schelfhorst.


Strikte voorwaarden
Om de regels van het RIVM en het Twentse protocol na te leven, mogen ouders hun kind(eren) alleen halen en brengen, er is geen mogelijkheid om te blijven kijken. Er zijn geen wc’s op de locaties beschikbaar, dus deelnemers worden verzocht vooraf thuis een bezoekje aan het toilet te brengen. De activiteit gaat door vanaf tien kinderen en er is ruimte voor maximaal dertig kinderen. Om dat te reguleren, is het voor deelnemers verplicht om zich vooraf op te geven via de nieuwe website www.veiligsporten.nu. Door in de zoekbalk van activiteiten ‘Almelo’ in te voeren, tref je een overzicht van alle aangeboden activiteiten in Almelo, Aadorp en Bornerbroek. Let op: vol = vol! Mocht het slecht weer zijn waardoor de activiteiten niet doorgaan, dan krijgen de deelnemers uiterlijk een halfuur van tevoren via een e-mail bericht.