Afbeelding
Foto:

"De Koepel" heeft de deuren geopend voor gastspelers

WIERDEN - Sinds afgelopen maandag is Golfclub "De Koepel" ook weer geopend voor gastspelers. De baan was eerst twee weken exclusief open voor de leden. De meeste leden konden niet wachten tot ze weer naar de golfbaan mochten; in een mum van tijd waren alle beschikbare starttijden al geboekt. ‘s Morgens vanaf 08.30 uur sloegen de eerste golfers al af.

“We zijn ontzettend dankbaar, dat onze leden zich in groten getale hebben aangemeld om de komende tijd als vrijwillige marshal te fungeren”, aldus Voorzitter Bernhard Rolloos. “Deze gastheren en -vrouwen houden toezicht op de baan en op het naleven van de maatregelen. De afgelopen periode werkten de greenkeepers door aan het onderhoud van de golfbaan, met als resultaat dat de baan er prachtig uitziet”. Het restaurant en het terras mogen helaas nog niet open. Daarom biedt Restaurant Salute een kop koffie met een broodje of koek ”to go” aan. In juni worden er diverse kennismakingssessies op “De Koepel” georganiseerd. Zo probeert “De Koepel” op een laagdrempelige manier mensen enthousiast te maken voor de golfsport.


Afwisselende golfbaan
Aan de weg van Rijssen naar Wierden ligt de prachtige 18 holes par 70 bos- en heidebaan op het landgoed dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen. Kenmerkend voor Golfclub “De Koepel” zijn de jeneverbessen, de oude inheemse bomen en de heide. Door de zanderige ondergrond is de baan het hele jaar vrijwel altijd goed bespeelbaar. Meer informatie is te vinden op www.golfclubdekoepel.nl/