Afbeelding
Foto:

Zomerwijkweken in ander jasje dit jaar

ALMELO - Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus gaat Huttenland dit jaar niet door. Het is dan nog niet toegestaan om in grote groepen bijeen te zijn.

Avedan heeft in nauw overleg met de gemeente Almelo besloten dat het risico op besmetting tijdens een intensieve activiteit als Huttenland te groot is. Om die reden gaat Avedan op zoek naar een alternatief voor Huttenland 2020. Ook de andere onderdelen van de zomerwijkweken van Avedan, de wijkweken en spelweken worden in een andere vorm gegoten. De kinder-, tiener- en jongerenwerkers van Avedan onderzoeken alternatieven die passen binnen de huidige regelgeving, zodat de Almelose kinderen tussen de 4 en 23 jaar in de zomervakantie een programma wordt aangeboden, waarbij uiteraard de veiligheid van de deelnemers en vrijwilligers voorop staat.


Laatste ontwikkelingen
Houdt de website of Facebook van Avedan in de gaten voor de laatste ontwikkelingen: www.avedan.nl/activiteit/huttenland. Het laatste nieuws rondom Huttenland is te vinden op de Facebookpagina: www.facebook.com/huttenland