Afbeelding
Foto:

Kassen Huyskweker Pot open voor publiek!

MARIËNHEEM - Het mooie weer maakt het weer mogelijk om lekker buiten te zitten en dan kan er ook weer genoten worden van het leven in de tuin. Wilt u daarom de tuin eens opfrissen met nieuwe zomerbloeiers of heeft u nu de tijd om de boel eens helemaal op de kop te gooien? Of wilt u met Moederdag uw moeder verrassen? Bij Huyskweker Pot bent u in al die gevallen welkom.

Natuurlijk moet er wel rekening gehouden worden met de coronamaatregelen. Om te voorkomen dat u niet wordt toegelaten, omdat het te druk is, is bezoeken van Huyskweker Pot alleen mogelijk na het maken van een afspraak. Dit kan via de website www.huyskweker-pot.nl, waar u een datum en een tijdstip van een uur kunt reserveren. Wanneer u dit niet lukt, kunt u telefonisch reserveren of per mail info@huyskweker-pot.nl.


Veilig shoppen
De gezondheid van klanten en van medewerkers is belangrijk voor Peter en Ivonne Pot. Er moet daarom 1,5 meter afstand van elkaar worden gehouden, winkelen met een wagentje is verplicht en er is een eenrichtingsroute die gevolgd moet worden. Verder komt u met maximaal twee personen, maar het liefst natuurlijk alleen. Ook is bestellen en bezorgen in overleg mogelijk.


Moederdag
Op 10 mei, Moederdag, mogen alle kinderen hun moeder laten weten dat er aan ze gedacht wordt en ze gewaardeerd worden. Ook nu, of misschien wel juist nu, kan dat getoond worden met een prachtige zomerbloeier uit de kassen van Huyskweker Pot. De planten zijn met veel liefde gekweekt en u mag ze met veel liefde geven.


Meer informatie
Huyskweker Pot is gevestigd aan de Hooilandweg 2a in Mariënheem en is momenteel alleen te bezoeken op afspraak. Meer informatie vindt u op www.www.huyskweker-pot.nl of neem contact op te e-mailen naar info@huyskweker-pot.nl of bel met 0572-360966.