Afbeelding
Foto:

ELLEN Stoffen in Hengelo: Ook in deze tijd gewoon open!

HENGELO - Ellen Stoffen in Hengelo is ook nu op de normale tijden geopend! U bent van harte welkom om weer de mooiste nieuwe stoffen en fournituren te ervaren.

Wel voert de winkel een strikt deur beleid; er mogen namelijk maximaal drie klanten tegelijk naar binnen. Wij adviseren en helpen u zo goed mogelijk op 1,5 meter afstand. Gelukkig gaat de aanlevering van nieuwe stoffen ook gewoon door. Wij hebben weer mooie zomerstoffen en fournituren binnen gekregen. Dit zijn stoffen zoals katoen, tricot, viscose en bijvoorbeeld hydrofiel doek. Al deze stoffen dragen heel comfortabel in de zomer bij een lekker zonnetje. Ook hebben wij schappen vol met katoenen stoffen, deze worden veel gebruikt om mondkapjes te maken. Wij hebben deze katoenen stoffen in diverse prints en uni kleuren.


Uitbreiding assortiment
Bij de fournituren hebben wij een uitbreiding van het elastiek, dat je als boord kunt gebruiken van een zomers rokje, T-shirt, mouwen en een jack. En elastiek dat in de kookwas kan en daarom zeer geschikt is als band aan de mondkapjes.


Kom langs
Wij heten u van harte welkom in onze winkel aan de Bandoengstraat 50 te Hengelo. Maandag van 13.00 tot 17.30 uur. Dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie ook op: www.ellenstoffen.nl Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!